Банкеръ Daily

Общество и политика

Младежките организации на "Да, България!" и ДСБ с акция-призив към премиера: Бойко, не се крий!

„МлаДа България” и Национален младежки клуб към ДСБ ще посрещнат утре сутрин премиера Борисов с акция, в която го призовават да не се крие от младите хора на България.

“Разбираме, че ГЕРБ се готвят да не осигурят кворум за изслушване на Борисов. Страхливо ще избягат. Ние призоваваме Борисов да не се крие. Бойко, не се крий! Ще бъдем там и ще те чакаме. Защото дължиш извинение на младите протестиращи, които МВР преби и още не знаем какво е предприето, на младите, пред които имаш наглостта да твърдиш, че ти „даваш“ пари да се образоват и после да протестират, на младите, които издигат плакати, че „искат да искат да се върнат в България“, а ти имаш безочието да твърдиш, че можеш единствен да управляваш страната следвайки своето верую „аз съм прост и вие сте прости“, се казва в поканата за събитието, разпространявана във фейсбук.

„Ние можем сами да мислим, ние не сме прости, ние знаем какво бъдеще искаме. Чакаме те! Слез от джипката и се обърни с лице, колкото и да те е страх от младите и образовани българи. Извини се и си подай оставката!”, пишат още младите хора.

Facebook logo
Бъдете с нас и във