Банкеръ Daily

Общество и политика

„Мисия здраве“ 2019 – една успешна мисия в центъра на София

През последния уикенд на месец септември се състоя седмото издание на изложение „Мисия здраве“. И тази година събитието се проведе в Княжеската градина и имаше голям брой посетители. Над 14‘000 души през трите дни се забавляваха с развлекателната програма на изложението, спортуваха активно и се запознаха с над 50 производители на здравословни продукти и услуги, био храни и добавки, натурална козметика и др. 

Традиционно на събитието участваха големи компании като Куайсер Фарма, Розаимпекс Dr. Biomaster, Tupperware и др., а за първи път сред по-големите изложители бяха Liv Hospital, Здравница, Laboratorios Babe, Comac Medical и др.  От петък до неделя се проведоха различни безплатни прегледи и консултации с утвърдени специалисти в 6 области на медицината, а в съботния ден имаше и кръводарителска акция. 

В съпътстващата сценична програма на изложението с водещ Ники Кънчев участваха детска вокална група „Сладки пуканки“, танцово училище за деца и тийнейджъри „Diva Zone”, клуб по спортни танци „Средец“, Gala Sport, ансамбъл „Пумпал“ и йога клуб „Скорпион“. Също на сцената бяха спечелени десетки награди, предоставени от изложителите, от тридневната томбола на изложението, както и от образователната викторина с въпроси и отговори. 

Спортната програма се отличаваше с волейболния турнир за деца, младежи и техните семейства, като участваха както професионалисти от спортните клубове в града, така и любители на спорта. В съботния ден се проведе и workshop под надслов „Да караме ролери и ролкови кънки заедно“ с инструктори от „Extreme Sport”, а през цялото време имаше открити уроци по танци от Diva Zone, спортни занимания по денс аеробика, йога, кубински танци за двойки и още много забавни и спортни игри.

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във