Банкеръ Daily

Общество и политика

Милен Михов, ВМРО: Проблемите в Обединени патриоти идват от личностни амбиции

Ние искаме да вкараме гориво в системата, отново Обединените патриоти да работят и да бъдат решаващ фактор в управлението на страната. Проблемите в коалицията ни идват от личностни амбиции, стремежи за налагане и доминации. Това заяви депутатът от  Обединените патриоти доц. Милен Михов пред БНТ.

От ВМРО призоваха партньорите си от ГЕРБ и Обединените патриоти да работят за изпълнението на техни приоритети за управлението на страната. Според партията трябва да има напредък в разумни срокове и само това би осмислило тяхното участие във властта.

"Проблемът в Обединените патриоти рефлектира и в отношенията с ГЕРБ. Първо обаче трябва да подредим собствения си двор, за да бъдем решаващ фактор в управлението. Ние искаме няколко много важни неща - мерки срещу циганската престъпност, разрешаване на проблемите на българите в чужбина и облекчаването на процедурите за получаване на българско гражданство, както и въпросът със социалната несправедливост, обясни Михов.

Ние искаме да бъдем заедно, работим активно. Така Михов коментира въпроса кога ще стане ясно дали Обединени патриоти ще излъчат общи кандидатури за предстоящите евроизбори.

Facebook logo
Бъдете с нас и във