Банкеръ Daily

Общество и политика

Марешки: В българската политика има двама лидери - Борисов и Марешки

В момента в българския политически живот има двама лидери - единият е Бойко Борисов, лидер на управляващите, другият е Веселин Марешки, лидер на алтернативата. "Воля" е единствената алтернатива, парламентарната група на партията е сред малкото, които показват реални действия в полза на българските граждани. Това заяви лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки в декларация по повод новата сесия на Народното събрание.

"Свидетели сме на огромна, мащабна корупция във всички етажи на управлението на държавата. Свидетели сме на огромна бедност, сковаваща милиони българи, които живеят под прага на бедността. Свидетели сме на разбито образование и здравеопазване. Свидетели сме на всички тези неща вече почти 30 години. Това е така, защото има липса на лидерство. Но лидерите се раждат, не се назначават. Къде са характерът и смелостта на президента Румен Радев да излезе самостоятелно пред българите и да представи своята алтернатива", попита Марешки, цитиран от БТА.

Той се обърна към Румен Радев и към лидера на БСП Корнелия Нинова с призив всеки, който е участвал в задкулисието, да излезе с личността си пред българския народ.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във