Банкеръ Daily

Общество и политика

Марешки: Свободните граждани ще изхвърлят метежниците от кръстовищата

"Свободните граждани ще изхвърлят метежниците от кръстовищата." Това написа във Фейсбук лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки по повод антиправителствените протести в страната. 

 "За всички вече е ясно, че протестите се изродиха, бяха яхнати от стари компрометирани лица и все повече предизвикват недоволството на свободните граждани", смята народният представител.

Според председателя на "Воля", е въпрос на дни гражданите да "изметат" блокадите от кръстовищата. "Все повече хора осъзнават, че тези блокади са дело на задкулисни кукловоди, които искат хаос и анархия и които са си намерили подходящи марионетки да го свършат. Свободните граждани вече няма да допуснат някой да им нарушава правата!", категоричен е той.

В друг свой пост Марешки заявява, че по всичко личи, че Велико народно събрание ще има. "Имаме информация, че БСП ще подкрепят идеята след среща на Нинова с посланик на западна държава", пише той. 

Депутатът твърди, че това не се случва за първи път и досега няколко пъти в парламента са били свидетели на обръщане на позицията на социалистите след натиск от определено посолство. "Така беше, например, при гласуването за модернизирането на армията. Да не говорим за разкритията с кого са съгласували номинацията на Радев за президент", посочи още лидерът на "Воля".

Той е на мнение, че "явно социалистите не могат да водят самостоятелна политика и се въртят в посока, зададена от външни фактори".

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във