Банкеръ Daily

Общество и политика

Марешки съветва Борисов: Не пускайте Каракачанов зад гърба си, защото е опасно

Виждам, че вашият прословут инстинкт работи безупречно - държите Красимир Каракачанов до себе си. Дръжте го до вас, може и пред вас, само не е зад вас, за да не последвате съдбата на Николай Бареков. Така се обърна от парламентарната трибуна лидерът на "Воля" Веселин Марешки към премиера Бойко Борисов. Поводът за коментара е, че на последните евроизбори ВМРО се яви с партията на Бареков, а след това двете формации се разделиха.

"Воля" даде висока оценка на европредседателството - малко над добър. Отличната оценка, според лидера Веселин Марешки, можело да се даде само на Бог. Във вътрешен план обаче имало голям шлем от гафове, по думите му. Има подмяна на човешките ценности. 

"След успехите на международната сцена, постоянно следим изявите ви, г-н премиер, да стъпите здраво и на българската почва. Да изчистите султанките от властта, за да работи кабинетът не само в интерес на европейските, но и на българските граждани", обърна се Марешки към Бойко Борисов.

Каракачанов реагира с припомняне на вица за казана в ада, около който стоят българите. И по повод инстинкта на премиера заключи, че това е било единственото вярно нещо в изказването на бизнесмена.
 

Facebook logo
Бъдете с нас и във