Банкеръ Daily

Общество и политика

Марешки предполага, че е бил сред основните подслушвани

Лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки предполага, че е бил един от основните подслушвани политици. Според него това е ставало след президентските избори през 2016 година. 

"В момента, в който видях почти половин милион, които застанаха зад мен - това стресира доста хора. Аз усещам по промяната на сигнала в телефона. На 100% през този период съм бил подслушван”, обясни Марешки пред Нова телевизия.

Той посочи, че патриотичните формации ги обединявали интересите на България, на българските граждани. Останалите били обединявани "само от далаверата". "Фалшивите комплименти са характерни за по-младите момиченца и тези фалшиви комплименти между компанията на Слави и Тошко Африкански, на мутрите и Маджото. От това, което говорят помежду си, не виждаме какво ги свърза, но си правят фалшиви комплименти", каза лидерът на "Воля".

По думите му лидерите в новата патриотична коалиция ВМРО-"Воля"-НФСБ си казвали всичко директно. Дори да имали проблеми помежду си, след това не се правели на "ощипани госпожици". "По-острите думи са характерни за свободните хора, които имат глава на раменете. Лидерите, които са имали по-остри думи помежду си, отстъпват крачка настрани, даже назад и пускат по-младите, за да изпълнят програмите", обясни Марешки.

Според него след петгодишното управление на президента Румен Радев и след многогодишни управления на десни и други формации, българинът бил доведен до "просешка тояга". "В центъра на Варна видях как един гларус и трима българи се бореха за съдържанието на боклукчийски контейнер", добави Веселин Марешки. И обясни, че „Българските патриоти” ще се включи само в коалиция с принципи. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във