Банкеръ Daily

Общество и политика

Марешки: Не разбирам защо хомосексуалистите във властта се крият

Хомосексуалистите във властта се крият. Това ги прави зависими от хора, които разполагат с тайни записи на това, с което се занимават. Това заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки в студиото на Нова телевизия.

Повод за коментара е, че преди дни от трибуната на парламента той, раздразнен от изказване на свой колега депутат, каза: "Няма да допусна откровен хомосексуалист да ми задава въпроси имам ли право да бъда някъде".   По повод надигналото се след тези думи недоволство, той коментира, че хората просто не са го разбрали: "Всеки е свободен да прави с живота и тялото си каквото иска". 

"Не мога да разбера защо хомосексуалистите във властта се крият. Явно го считат за нещо срамно. Защо се показват по площадите, когато са свободни хора, а като влязат във властта и от тях зависят решения за хората в България, се крият? Това ги прави зависими. Някой такъв ще ни вкара във война с Русия", уточни Веселен Марешки. 

Попитан дали в парламента има наркомани, той отвърна: "Не съм докосвал наркотици и не пия алкохол. Не съм виждал други наркотици, освен тези, които продавам легално в аптеките си". 

Facebook logo
Бъдете с нас и във