Банкеръ Daily

Общество и политика

Марешки навлиза и в шоубизнеса?

Лидерът на партия ''Воля'' и заместник-председател на Народното събрание  Веселин Марешки обяви пред БНТ, че обмисля в края на месеца да създаде собствено шоу в часовия пояс от 22:30 до 23:30 ч. Това е времето, в което от 19 години по БТВ се излъчва „Шоуто на Слави”. Неотдавна водещият му съобщи, че то ще спре на 31 юли.

,,Замислям се дали да не направя собствено шоу, само че още не съм решил как да се казва -''Шоуто на Веско'' или ''Шоуто на Марешки''. Обмислям го за края на месеца и може би ще бъде доста по-интересно от това, което е в момента и което приключва именно в края на юли'', заяви Марешки и не изключи някой ден да създаде и своя телевизия, ако успее да намери добър екип.

Лидерът на ''Воля'' коментира намаляването на партийните субсидии на 1 лев на глас. ,,На практика една голяма част от българския народ го поиска този закон, затова се съобразихме с техните желания'', поясни той и допълни, че първият въпрос от референдума, отнасящ се за промяна на избирателната система, е бил доста по-важен от размера на партийната субсидия.

Според Марешки всички фирми ще дават пари и на практика това финансиране се осветлява, защото и досега го е имало, но е ставало в куфарчета, чантички, торбички, пликчета и т.н. Така щял да се види и тайният лобизъм.

Аптечният бос опроверга информацията, че ще се кандидатира за кмет на София, макар че тя тръгна именно от едно негово подмятане. ,,Разбира се, че няма да се кандидатирам за кмет на София. Това би било много голяма стъпка надолу за мен. Обявих новината единствено с иронична цел'', разясни сега замисъла си заместник-председателят на парламента и изказа мнението, че Мая Манолова би имала успех да спечели местния вот в столицата, но само ако е с Бойко Борисов.

Председателят на ''Воля'' за пореден път възрази срещу сделката за закупуването на изтребителите Ф-16. ,,Лекарствата на всички българи могат да станат безплатни с част от парите, които ще бъдат дадени за самолетите. Ако ги купим, най-добре би било да ги замразим в някой хангар и никога да не ги използваме'', завърши Марешки.

Facebook logo
Бъдете с нас и във