Банкеръ Daily

Общество и политика

Марешки: Готов съм да се откажа от бизнеса си заради политика

Готов съм да се откажа от бизнеса си заради политика. Все по-често си задавам въпроса защо сме родени и каква е нашата съдба. В отговора на този въпрос виждам смисъла в това да вляза в тази гадна политика, заяви бизнесменът и кандидат-депутат  Веселин Марешки в интервю за Нова телевизия.

"Политиците са марионетки на кукловоди, които решават съдбите им. Аз не съм политик, а нормален български гражданин. Тръгнал от беден студент, през малък, среден до най-голям бизнес. Не съм скъсал корените си и никога няма да се превърна в сух политик, който да говори със заучени фрази. Виждам своята роля в един много кратък период от време. Смятам, че хората ми вярват. След манипулациите на президентските избори, че аз нямам никакъв шанс да ме подкрепят, това бе огромна мотивация. Рейтингите не ме вълнуват. По-скоро им обръщам внимание, че се опитват да манипулират хората по някакъв начин. Сега отново показват, че ние нямаме никакъв шанс. Ясно е, че вероятно ние ще бъдем първа политическа сила”, заяви Марешки.

Според него новата политика е почтени хора.

"Едно от най-лошите неща, които са се случили в България, е, че през политиката възпитаха българина, че може да успява, само ако е мерзавец, крадец и лъжец”, на мнение е Марешки.

Той определи като нелепост твърденията, че над него има политически чадър.

Facebook logo
Бъдете с нас и във