Банкеръ Daily

Общество и политика

Марешки: Гласувах за това децата на България да се върнат у дома

Дадох гласа си за това децата на България да се върнат у дома - тези, които са избягали. А тези, които са тук, да имат желанието  да останат и да градят семейство и дом в България. Това заяви Веселин Марешки, след като упражни правото си на глас. Лидерът на партия „Воля” и кандидат за варненски депутат гласува в курорта „Златни пясъци”.

Не само във Варна, а и в цяла България, очаквам положителен резултат, което означава в първата тройка, сподели още Марешки, който днес навършва 50 години. Той бе категоричен, че не би участвал в коалиция с тези, които продължават да грабят България.  

„Ние сме ключовия играч. Мисля, че всички нормални хора могат да направят изчисление чисто математически. Ще преговаряме с абсолютно всички, които искат да подкрепят нашата програма, ако има такива, естествено, които да искат да работят за България. Ще направим кабинет, който с дела да покаже, че в страната има качествени, стойностни и професионални прагматици и технократи. И че в крайна сметка, това, което ни е дадено от Господ, можем да го доразвием и да стане наистина един земен рай",  каза още лидерът на „Воля".

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във