Банкеръ Daily

Общество и политика

Марешки: БСП да направи нещо добро за България, вместо да разиграва театър

Слезте на земята и освен хубави думички, научени в театрални школи, направете нещо реално добро за България. Лошото всички го виждат. Направете нещо добро и тогава ще останете в историята. Както съм направил аз - една бензиностанция, 300 аптеки, хората виждат, пипат, усещат, чувстват и вече си избират визията, визията на този, който може да се бори или визията на този, който говори много хубаво. Това каза лидерът на "Воля" Веселин Марешки в декларация с призив към БСП да направят за пример поне една от общините, които управляват, и тогава да тръгнат да представят визията си за България

"Дайте един пример, направете община Тервел най-златната община и тръгнете я показвайте в цяла България. Сега БСП не се хвалят с Община Тервел, защото там е пълна разруха и не се гордеят с нея. С всичко, което съм направил в живота си, аз се гордея. Хората са благодарни, че ни има. А вие като се разхождате във Варна, сигурно никой не ви познава и не иска да ви познава. С какво можете да излезете и да се похвалите", обърна се той към групата на БСП.  

Марешки посочи, че не вижда масовост и сила на протестите.

Попитан по-късно от журналисти за сваления си депутатски имунитет Марешки заяви, че не е дошъл в парламента, за да се страхува от това, че ще му искат имунитета. "Жалко е, че все още си мислят, че всички са като тях и с имунитети или с някакви проверки по фирмите ни могат да ни пречупят и да ни направят послушни. Това няма как да стане", каза още той.

Facebook logo
Бъдете с нас и във