Банкеръ Daily

Общество и политика

Манолова има качества да управлява, а Фандъкова да обединява

Българите печелят чрез политика. По местните избори всеки гледа да припечели. Българинът е предприемчив в политиката, за това и се получава струпване на кандидати по места. Това са кампании за пари – всеки се старае да спечели каквото може за 4 години. Това заяви за предстоящите кметски избори политологът доц. Мария Пиргова в телевизионно интервю.

"Манолова се старае да хване недоволните от последното 10-годишно управление. Този модел трябва да се смени. През последните 15 години много европейски средства бяха вложени, но и много отидоха настрани. Манолова има млад екип, който привлича и млади избиратели. Манолова има качества да управлява, а Фандъкова да обединява. Фандъкова има управленски качества, но е уморена", каза още тя. Доц. Пиргова смята, че Ангел Джамбазки и ВМРО не се интересуват от кметското място в София.

"ГЕРБ представи нов силен кандидат за Пловдив - Здравко Димитров, а Славчо Атанасов не трябва да се оставя пак да изгуби с 1000 гласа. Новите кметове в страната трябва да дадат прозрачност", завърши доц. Мария Пиргова.

Facebook logo
Бъдете с нас и във