Банкеръ Daily

Общество и политика

Мая Манолова: Разширяваме коалицията с още две формации

S 250 79a8eb0b 23b2 4c99 977e a1ed6a7ea673

5000 подписа внесе „Изправи се БГ! Ние идваме!” в Централната избирателна комисия за участие в предстоящите парламентарни избори на 14 ноември.

"Ще се стремим към по-висок резултат на следващите избори", заяви Мая Манолова пред журналистите.

Тя посочи, че към коалицията се добавят още две формации - освен „Движение 21”, "Единна народна партия" и Движение България на гражданите, се присъединяват "Земеделски народен съюз" и Движението на непартийните кандидати.

"В следващия парламент ще продължаваме да настояваме да бъдат увеличени доходите на българските граждани. Това е предизвикателството пред нас. Ще настояваме за подкрепа за бизнеса, домакинствата, младите семейства, самотните родители и уязвимите заради по-високите сметки за ток, парно и вода. Ние сме безкомпромисни, когато става дума за разграждане на едноличния модел и за съдебна реформа", заяви председателят на коалицията „Изправи се БГ! Ние идваме!“ пред медиите днес преди да бъдат внесени 5000 подписа в ЦИК за регистрацията на коалицията за парламентарните избори на 14 ноември 2021 г.

"Ние сме формацията, която е най-близо до хората и която се занимава с най-належащите им проблеми. Ще се стремим към по-висок резултат на изборите. По предложение на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ с актуализацията на бюджета пенсиите са преизчислени и втората година от майчинството е увеличена от 380 лв. на 650 лв.", припомни Манолова.

"Готови сме да подпишем споразумение с „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ за общо управление. Това е очакването на българските граждани, така че ние ще работим за мнозинство на промяната, ангажимент за което да се поеме още преди изборите от формациите на промяната", каза още тя.

Мая Манолова заяви, че ще бъде водач на листата в 23 МИР-София, Арман Бабикян в 24 МИР-София, а Николай Хаджигенов – в 25 МИР-София.

„Изправи се БГ! Ние идваме!“ подкрепя кандидатурата на Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат. Многократно сме казвали, че това е президентът, който застана на страната на българските граждани по време на протестите през 2020 г. Това е институцията, която се държа почтено, достойно и смело", подчерта лидерът на коалицията. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във