Банкеръ Daily

Общество и политика

Мая Манолова обеща да промени модела на управление на София, ако стане кмет

Като граждански кандидат пиша своята програма за управление с гражданите на София, но също така за мен са важни и идеите на партиите, коите ме подкрепят, защото по тяхно уверение те също идват от гражданите. Това заяви кандидатът за кмет на столицата Мая Манолова по време на срещата си с левите политически формации. В срещата участваха  членове на ръководството на БСП-София, АБВ, „Движение 21“и БСДП.

,,Вече проведохме среща в подобен формат с десните партии, които подкрепят моята кандидатура. Програмата, която ще представя, е резултат от взаимодействието с гражданските структури и организации, но и с основни акценти, които са залегнали в програмите на партиите от левия и десния спектър.Имам воля, енергия и план как да реализирам тази промяна и мога да ви уверя, че няма да ви подведа, допълни Манолова. Тя беше категорична, че при победа на изборите ще промени модела на управление на столицата.

,,Без корупция и без клиентилизъм - за това е нужна подкрепата на всеки софиянец и на всяка партия'', подчерта Манолова.

"Безспорно г-жа Фандъкова се старае, но София по-чиста ли е? По-чист въздух ли дишаме? Имаме ли места в детските градини за нашите внуци? Ефективно ли се харчат парите? Има ли Фандъкова приятелски бизнес кръгоеве? Всички тези въпроси задават гражданите'', добави кандидатът за кмет на София. Тя обеща пълна ревизия на договорите по големите инвестиционни проекти, както и че ще провери какви санкции са наложени до този момент и дали те са изплатени. Бившият омбудсман обеща на гражданите също така, че ще могат да следят в реално време всички разходи, които прави общината, за да знаят столичани къде отиват парите им.

Facebook logo
Бъдете с нас и във