Банкеръ Daily

Общество и политика

Мая Манолова гласува "моделът на чекмеджето да остане в миналото"

Лидерът на "Изправи се, ние идваме" Мая Манолов обяви, че е гласувала за мнозинство на промяната и за да остане в миналото моделът на чекмеджето

„Гласувах за обновена и справедлива България, в която децата ни да се върнат, да направят семейства и кариера. България, в която възрастните хора имат достоен живот. България, в която успяват тези, които могат и се трудят, а не мафиотите. Хора, масово гласувайте, за да се случи промяната“, призова Манолова.

„Напук на всички, които плашеха избирателите и говореха против машинното гласуване, нека да им объркаме сметките. Нека в следващия парламент има биткаждии, да има комисия по ревизията и всички, които са ограбвали българските граждани, да си получат заслуженото. Затова единственият начин е да се гласува“, каза Манолова.

Тя е сигурна, че в следващия парламент ще има мнозинство на промяната и управление на промяната, което ще обнови България.

„Тези, които са ограбвали народа, ще бъдат наказани“, допълни Мая Манолова.

„Със сигурност три формации ще бъдем в основата на следващото мнозинство на промяната и затова е важно да се гласува“, повтори Манолова, отново призовавайки всички да го направят.

Facebook logo
Бъдете с нас и във