Банкеръ Daily

Общество и политика

Лиляна Павлова отрече да има хотел в Испания

Вчера в няколко онлайн издания и в социалните мрежи се появиха обвинения, според които депутатът от ГЕРБ и член на две парламентарни комисии Лиляна Павлова е собственик на хотел в Испания. 

Тя написа коментар по повод обвиненията в профила си във Фейсбук:

''Или Парис Хилтън ми е направила подранил великденски подарък, или Доналд Тръмп е решил да ми завещае Trump International Hotel and Tower – това са единствените начини да съм се сдобила с хотел, без да подозирам!

Явно политическите ми опоненти съвсем се изчерпаха с аргументите, след като единственото, което им остава, е да измислят поредната опашата лъжа.''

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=975492559313071&id=119576588238010

Лиляна Павлова е седма в листата на ГЕРБ за евроизборите. Тя е поредният представител на властта, въвлечен в имотния скандал, известен като ''Апартаментгейт''.

Последният, който беше погълнат от аферата с евтини и недекларирани имоти, е министърът на отбраната и вицепремиер Красимир Каракачанов, след като се появи информация, че е купил жилище в квартал "Възраждане" на занижени цени, а информацията в публичната декларация на министъра се разминавала с тази в кадастъра.

Facebook logo
Бъдете с нас и във