Банкеръ Daily

Общество и политика

Лятно забавление: Караме свободно бордове и ролери на бул. "Ал. Стамболийски"

Свободно ще могат да се карат бордове, ролери и тротинетки утре, 12 август, от 10.00 до 16.00 ч., на бул. "Ал. Стамболийски" в участъка между булевардите "Княгиня Мария Луиза" и "Христо Ботев" в рамките на инициативата "БулевАРТ". 

Инициативата се организира от Столичната община и Центъра за градска мобилност. Събитието е истинско предизвикателство за любителите на модерния и еко начин за придвижване из града.

Ще има майсторски демонстрации на ролери - от „Екстрйм скейт“ и звездите на новата световна мания – лонгборда ще покажат на какво са способни. Младежите от LongDayBoarding ще преподават и безплатни уроци по борд каране на начинаещи. Млади стрийт арт художници ще покажат на живо върху пана от улични ремонти своята визия за модерна и вечно променяща се София . Сред тях са Виктория Котева и Радостин Неделчев- Чочо, който е и автор на логото на кампанията. На партито ще е и DJ Skrugie, както и партньорите на събитието от „Кока кола“, които ще раздават напитки без пари. 

Специални шатри ще имат екипите от „Кахуна“, които ще предлагат бордове за свободно ползване и изпробване на спорта, а пък младежите от „Парашутка“ ще позволят да се пробват удобните надуваеми дивани. 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във