Банкеръ Daily

Илиян Василев

Къде се скри Борисов, доскоро беше като Фигаро

Някой изненадан?! България ври и кипи, а смелият Вожд Борисов се потопи, сниши, изчезна от медийния екран. Както винаги досега, когато стане трудно. Докато имаше медийна слава около европредседателството, беше като Фигаро - тук и там и навсякъде. Да не посмее човек да отвори хладилника. Стана трудно, появи се зараза, убиват животни, Босия протестира и е на Прага, публикуват филми, в които го обвиняват в пране на пари, приемат по негова поръка лобистки закони - и Той изчезна. Това написа анализаторът и бивш посланик в Русия Илиян Василев на страницата си във Фейсбук. 

"По това се познава истинския лидер - в трудни времена е отпред, а не отзад, като следва линията на най-малкото съпротивление.
Съпоставете с президента на Хърватска - да не говорим за естетическата страна - там сравнението е трагично, но да кажем Божа работа. Тя се държи като обикновен човек, усмихва се, говори седем езика, показа класа в дипломацията с президента Макрон, стои на дъжд без да се оплаква, не ползва специални луксове и НСО-тип памперси. 
Борисов ли ви е представата за ваш лидер, който твърди че няма алтернатива?
Не че другите са по-стока - вижте и Радев - намеси се по заразата и масовите убийства на животни - обтекаемо и без гръбнак, да не говорим за Босия - по-голям абсурд трудно можем да си представим. Както се казва, да беше мълчал, по-малка беда щеше да нанесе.
Изводът е - не разчитайте нито на премиер, нито на президент в трудни мигове. Оправяйте се сами", написа Василев.

Facebook logo
Бъдете с нас и във