Банкеръ Weekly

Общество и политика

КРАЯТ НА БАНКОВИТЕ ДЕЛА ВСЕ ОЩЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ

И последната задържана по банково дело - Надежда Апостолова, заместник-директор на БАЛКАНБАНК, бе пусната от ареста срещу парична гаранция. Всички задържани по банковите дела са освободени и не е редно тази жена да престоява в ареста - обясни на журналистите освобождаването й миналата сряда главният прокурор Иван Татарчев. Наскоро делото за извършените злоупотреби в клона на БАЛКАНБАНК в Пловдив бе изискано в София. Надежда Апостолова бе задържана по същото дело с обвинения в длъжностни престъпления.


Пета година дела по банкови афери не могат да влязат в съдебните зали и да завършат с присъди. Преди месец на въпрос на в. БАНКЕРЪ има ли завършени банкови дела, Бойко Рашков отговори: В следствието постоянно приключваме такива дела. В най-скоро време официално ще обявим кои са те.


Според Главна прокуратура обаче няма нищо ново по банковите дела. Чака се те да бъдат приключени от следствието - съобщи за в. БАНКЕРЪ миналата седмица магистратът Михаил Дойчев.


Според информацията, придобита от редакцията на в.БАНКЕРЪ, до този момент в съда са пристигнали само делата за Ямболската банка и Стопанска банка.

Facebook logo
Бъдете с нас и във