Банкеръ Daily

Общество и политика

Костадинов с обещание да възстанови Добрич

„Ние ще обърнем изключително голямо внимание на Добрич - и на проблемите на града, и на проблемите на областта като цяло. Добрич навремето беше един от най-големите и най-красивите градове в България. Сега прилича на запустяла, буренясала, тревясала, плевясала градина. Честно казано, на мен това не ми харесва и нямаме намерение да го търпим и да го оставим току-така.“

С тези емоционални признания лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов се обърна към симпатизантите си в Добрич, след като представи листата си в 8-ми МИР-Добрич.
Кандидат-депутатите на „Възраждане“ за 8 МИР - Добрич са Константина Венциславова Петрова, Марин Минков Попов, Димчо Димитров Димчев, Георги Иванов Георгиев, Георги Росенов Джендов, Димитър Иванов Василев, Петър Петров Петров, Диана Живкова Вълчева, Галин Стоянов Иванов, Пламен Стоянов Ангелов.
„За мен специално това е изключително важна листа, защото съм свързан с града - не само защото съм работил четири години тук, като директор на Регионалния исторически музей в Добрич, а и защото и аз съм от областта“, добави по време на пресконференцията лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.
По думите на Костадинов предстоят не избори, а референдум за това дали България да продължи да съществува като държава, или да претърпи „пълно заличаване и разруха“.

Борислава Кирилова

Facebook logo
Бъдете с нас и във