Банкеръ Daily

Общество и политика

Костадин Костадинов: Отиваме към скорошни избори

„Направихме резултат, граничен за влизане в парламента. Но социологическите проучвания повлияха на хората. Ние настояваме за специална държавна институция, която да контролира тези агенции, които могат мощно да манипулират общественото мнение“. Това каза пред БНР лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов. 

Според него на партията е липсвало медийно присъствие по време на предизборната кампания. 

„В чужбина „Възраждане“ е пета политическа сила, изпреварваме БСП и сме малко след ГЕРБ. Там вотът не се манипулира. Този вот показва какъв трябва да е вотът в България“, подчерта той. 

„Отиваме към скорошни избори. Иначе би се случило правителство тип „Димитър Попов“, т.нар. експертно правителство, или още по-лошо - „Любен Беров“, кабинет, който ще потъне в задкулисие. Изходът е или безличен кабинет, поставяйки ни в още по-унизителна колониална зависимост от САЩ, или нови избори. Новите избори ще имат предимство, че за първи път от 12 години изборите няма да се правят от администрация на ГЕРБ... В момента, в който ГЕРБ изтърве управлението, пътят е един и надолу, където ще се разпадне“, допълни Костадинов.  

Facebook logo
Бъдете с нас и във