Банкеръ Daily

Общество и политика

Костадин Костадинов обяви датата за щурм на парламента?

Милиони левове бяха похарчени, за да се правят ненужни и безполезни тестове на децата ни, като условие за получаване на достъп до образование, което иначе е задължително по закон. Общият брой на положителните проби се оказа точно 0,0002%. Няма смисъл от повече излишни приказки!

Това написа във Фейсбук лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов. 

"Казали сме всичко, което има да се казва - време е да се действа. В този ред на мисли 12 януари ми се струва добра дата за началото на нашето възмездие над престъпниците", допълва той многозначитлно.

Припомняме, че само преди седмица Костадинов заяви, че ако не отпадне "зеления сертификат", то от партията ще щурмуват парламента, от който самите "Възраждане" са част. 

Междувременно "Възраждане" призовава правителството да затвори границите на страната ни за пристигащи от страни, които са с повишена заболеваемост от COVID-19 и реално се превръщат в COVID гета.

"Огромният скок на заболеваемостта в страните от Западна Европа и най-вече тези, които са постигнали 85% ваксинирано население, налага правителството да предприеме незабавни действия, за да опази живота и здравето на българските граждани и да предотврати разпространението на зараза на територията на Република България", пишат от партията.

Във връзка с това "Възраждане" призовава Кирил Петков да затвори границите на България за гражданите на тези страни, които освен превърнати в свръхваксинирани концлагери, се превръщат и в ковидни гета на Европа.

"Очевидна е  връзката между огромният ръст на заболеваемостта и близо 90-процентовия дял на ваксинирано население в страни като Франция и Нидерландия.

Очевидно е, че експерименталните течности, които са наречени ваксини срещу COVID-19, не предпазват населението, предизвикват ръст на заболеваемостта, с което се натоварва и здравната система в страните от Западна Европа. Точно поради тази причина "Възраждане" настоява да се вземат две неотложни мерки:

Да се затворят границите на страната ни конкретно и само за граждани на държавите превърнати в COVID гета – Франция, Нидерландия  и др.

Здравното министерство да изготви протокол, който позволява на българските граждани, които са емигрирали в тези страни или пътуват по лични, или професионални дела, да се завърнат в България, за да се спасят от свръхваксинираните концлагери - страните с висока заболеваемост от COVID-19", се казва още в позицията на партията.

"Възраждане" категорично застава зад това, че опазването на здравето и живота на сънародниците ни, както тези в границите на страната ни, така и на българите зад граница, които желаят да се завърнат, за да се спасят е първостепенна задача на всяко управление, се посочва в становището.

Във връзка с това правителството на Кирил Петков, което към момента управлява страната, е необходимо да затвори границите на България, която по настояще е с ниски нива на ваксинация и ниски нива на заболеваемост. Както се вижда в страната ни броят на новите случай намалява с всеки изминал ден за разлика от страните с висока ваксинация, които са ежедневно превръщани в ковидни гета, призовават от формацията на Костадин Костадинов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във