Банкеръ Daily

Общество и политика

Корнелия Нинова възмутена от лъжите на Борисов

За да се върне на власт, Борисов е готов да лъже от сутрин до вечер.

Това написа Корнелия Нинова в профила си във "Фейсбук" по повод изявлението на лидера на ГЕРБ при посещението му в „Неохим” – Димитровград.

Борисов, чу ли какво ти казаха днес в "Неохим"? Или си направи разходка за пиар ? Отиде само за да хулиш предишното правителство и да жалиш за служебното ли? - попита бившият министър на икономиката Нинова.

"Отговори на ръководството на завода и на работниците. Отговори на 28 000 ръководства на предприятия, които ползват газ, както и на 250 000 работници. Те виждат спасение за завода и за работните си места във възобновяване на доставките от "Газпром", а преди десет дни ти обяви 6 закона, които ще приемеш в следващия парламент. Първият от тях е пълно спиране на отношенията с "Газпром" и 100 процента диверсификация" - припомни Корнелия Нинова, след което отново зададе въпроси.

"Не ти ли е неудобно да се подиграваш с неволите на семействата от региона? Какво решение им предлагаш? Никакво. Хора, не вярвайте на това лицемерие" - Нинова завърши с призив коментара си.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във