Банкеръ Daily

Общество и политика

Корнелия Нинова призна за лични конфликти в БСП

"Не е редно да управляваме, защото хората не ни дадоха вярата си". Това заяви пред бТВ зам.- шефът на БСП Корнелия Нинова. Според нея от ГЕРБ са станали по-диалогични и консенсусни и не изключи възможността с БСП да постигнат съгласие по определени политики.


„След като БСП  получи мястото на втора политическа сила след вота на 5 октомври, левицата се превърнала поле за лични дразги“, призна още Нинова.


Тя коментира заканите на Кирил Добрев, че ще промени партията, в която сега няколко души кадруват и решават кой има бъдеще в БСП и кой не.

Нинова определи изказванията на Добрев като лични нападки. Тя отказа  да коментира  междуличностните конфликти в партийните редици, но подчерта, че председателят  Михаил Миков е дал заявка за промени.  През ноември БСП ще се събере на Национален съвет.

Според Нинова катастрфоалният резултат на изборите за БСП се дължи на факта, че хората не вярват на политиците. „Те живеят с усещането, че ние, политиците, сме привилегировани. Всеки трябва да работи това да се промени. Симпатизантите на БСП останаха с усещането, че ДПС е консумирало повече мандата, който ние носихме”, призна Нинова. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във