Банкеръ Daily

Общество и политика

Корнелия Нинова: Държавата се тресе от криза след криза. Къде се скри главният виновник?

Държавата се тресе от криза след криза. Къде се скри главният виновник? Да носиш отговорност за престъпното си безхаберие и крещяща некомпетентност не е като да режеш ленти. Това написа на страницата си във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод последните скандали в държавата.

"Г-н Борисов, излезте и отговорете на хората - защо по оценки на еврокомисаря и след наши многократни предупреждения, правителството не взе мерки да спре чумата по свинете? Защо след изхарчени милиарди за електронно правителство, личните данни на 5 млн. българи са публични и Вашето правителство застраши националната и европейската сигурност? Защо еднолично настояхте да платим скъпо и прескъпо накуп самолетите и кой ще ти плаща дълговете? Всички тези въпроси задавам в парламента и всички се връщат, защото “не били от компетентността на премиера”, пише още Нинова.

"Много е лесно да возиш в джипа си послушни министри и да разказваш вицове, трудно е да излезеш на дебат с опонента, а още по-трудно - да се изправиш пред народа си и да понесеш отговорност", завършва тя поста си в социалната мрежа.

Facebook logo
Бъдете с нас и във