Банкеръ Daily

Общество и политика

Корнелия Нинова: Борисов, гледай си партията!

„Борисов преди да говори за БСП да си гледа неговата партия. Защо след 11 години управление и еднолична власт се докара дотам, че дори с целия държавен ресурс, с излетите милиарди и брутално накупени гласове не може да управлява повече и да мръдне в парламента без гласовете на поне още две партии. Ние сме падали и на по-малко депутати и сме се изправяли. И сега ще се изправим. Но на него такова срутване на ГЕРБ му е за пръв път. Въпросът е дали всички ще проявим мъдрост да не му позволим да се изправи, или загледани в себе си ще му позволим да се върне“, написа лидерът на българските социалисти Корнелия Нинова във Фейсбук. 

Реакцията на председателя на БСП дойде след коментар на Борисов от днес, че такова срутване като на БСП не бил виждал десетилетия наред.

"Опонентите ни се опитаха да говорят за срутищата ГЕРБ и какво стана? Срутиха се те. Такова срутване като на БСП аз не съм виждал десетилетия наред", посочи лидерът на ГЕРБ", каза премиерът Бойко Борисов по-рано днес, докато инспектираше пътен участък към Рилския манастир.

Facebook logo
Бъдете с нас и във