Банкеръ Daily

Общество и политика

Комисията по ревизия изслушва Петя Аврамова заради ''Автомагистрали''

о време на заседанието на комисията в петък, Петя Аврамова напусна демонстративно и отказа да отговаря на въпроси за дейността на дружеството "Автомагистрали".

Временната комисия по ревизия на управлението отново се събира. На заседанието ще бъде изслушан регионалният министър в оставка Петя Аврамова за управлението на държавното дружество ''Автомагистрали''. Очаква се днес заседанието да започне в 13:00 часа. 

Комисията проверява  за злоупотреби и нарушения при изразходването на средства от Министерския съвет, министерствата, държавните органи, държавни предприятия и дружества с повече от 50 на сто държавно участие през последните 10 години ще има заседание. 

В петък комисията заседава почти до полунощ, а скандалите и тежките обвинения в злоупотреба с власт продължиха над пет часа. По време на заседанието на комисията, Петя Аврамова напусна демонстративно и отказа да отговаря на въпроси за дейността на дружеството "Автомагистрали", като нарече политически пиар действията на временната комисия.

Междувременно прокуратурата започна проверка на изнесените твърдения на двамата бизнесмени - Светослав Илчовски и Иван Ангелов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във