Банкеръ Daily

Поредна акция на "Отровното трио" и протестиращи срещу правителството

Коледна елха с играчки с надпис "Мутри вън" и подаръци с адрес "Мафия"

S 250 82fff53d 3cbb 4adb 830d ae9d3b797735

Поредна антиправителствена демонстрация, организирана от т. нар. Отровно трио, се проведе в столицата днес.

Протестиращите поставиха коледна елха пред Министерския съвет и призоваха събралите се недоволни от управлението да оставят коледни картички с пожеланията си за оставка на кабинета и на главния прокурор.

Демонстрантите украсиха коледното дърво с играчки с надпис "Мутри вън", с имитация на банкноти от 500 евро и поставиха под елхата подаръци с надписи "Мафия", както и импровизирани златни кюлчета.

В протестната акция се включи и мъж, облечен като Дядо Коледа, който отправи пожелания за предстоящите празници: „Пожеланието към българския народ е да са здрави, въпреки че в тази обстановка много е трудно с това управление. Към самото управление пожеланията са, каквито са от 9 юли насам - моментална оставка и провеждане на честни избори".

"Това, което се случва в момента, не може да продължава в никакъв случай. Имаме хаос в здравеопазването, имаме хаос в социалната система, няма нито едно място в България, което да е наред. Единственото, което правят, е да удължават агонията си“, каза участник в акцията.

Facebook logo
Бъдете с нас и във