Банкеръ Daily

Общество и политика

Кметът на Свищов от БСП: Лъжа е, че подкрепям кандидат-президентската двойка на ГЕРБ

"Обръщам се към ръководството, членовете и симпатизантите на БСП и заявявам, че потвърждавам позицията и подкрепата си спрямо партията и издигнатата от нея кандидат-президентската двойка. Аз не съм член на Българска социалистическа партия, но въпреки това бях подкрепен и издигнат като техен кандидат за кмет. Затова в мое лице имат съмишленик и в опровержение. Спекулация е , че съм сменил цвета на политическата си принадлежност и подкрепям други кандидати.

Не съм изненадан от нападките към мен. По този повод искам да заявя, че винаги съм си давал сметка, че интересът на Свищов и на гражданите на общината са на първо място.  Моите усилия и тези на колегите ми са насочени в тази посока. На 15 октомври аз казах именно тази истина, че успехите постигаме заедно, благодарение на общите ни усилия и съвместна ни работа. От срещата стана ясно че, аз съм кмет на Община Свищов  от Българската социалистическа партия и не се срамувам от това.

Заявявам, че не се разграничавам от тази, която ми е дала своя вот на доверие, а именно БСП. Така мисля аз и така ще продължа да работя, защото вярвам, че ще постигнем успехи с нашите кандидати за президент и вицепрезидент   Румен Радев и Илияна Йотова. Защото това ще са президентът и вицепрезидентът на моята страна." Това се казва в изявление на Генчо Генчев, кметът на Свищов, който е от БСП.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във