Банкеръ Daily

Общество и политика

Кирил Добрев: БСП може да даде кауза на обществото

“Вярвам, че случващото се в държавата е много по-важно от която и да е лична кампания. Не искам да остана безучастен, когато виждам, че силата и енергията на 130-годишната ни партия се разпилява във вътрешни противоборства.
Не искам да оставам безучастен, когато виждам, че личните амбиции и лицемерието изпиват силата, енергията и ни завличат надолу”. Това заявява във видео обръщение кандидатът за председател на БСП Кирил Добрев. Той поставя като акцент обединението на лявото на принципна, а не на лична основа.

Заедно можем да дадем кауза на обществото, защото партията, партията сме всички ние, а не просто един човек. Кандидатирам се, защото съм възпитан винаги да търся решения, а не оправдания”, казва още Добрев.

“Убеден съм, че можем да вървим заедно. Не обещавам депутатски места, нито удобни министерски кресла. Мога да работя, да върна БСП на върха. Там, където й е мястото. А след това? След това - решавате вие!”, казва още Кирил Добрев.

Кампанията на кандидатите за председател на БСП започна от вчера. На 12 септември почти 130-годишната социалистическа партия трябва за първи път в историята си с пряко гласуване от всички членове да избере своя лидер за следващите четири години.

Facebook logo
Бъдете с нас и във