Банкеръ Daily

Общество и политика

Каракачанов показа среден пръст по телевизията

Вицепремиерът, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов показа среден пръст в телевизионен ефир по време на гостуването си в предаването "Денят на живо" по Канал 3 на 15 октомври. 

Във връзка с казуса около освобождаването на австралиеца Джок Полфрийман вицепремиерът посочи, че продължава да го "озадачава поведението на някои съдии, включително на шефа на съдиите Лозан Панов".

"Не можеш да ми говориш за правила и морал и да призоваваш съда по-бързо да реши случая и да го пуска. Това нормално ли е? За какво правораздаване говорим всъщност? Хелзинкският комитет и Съюзът на съдиите играят в комбина. Не го ли виждаме? Виждаме го. Имаше ли становище от заместник-шефа на затвора, че лицето не се е поправило и не заслужава да бъде предсрочно освободен? И какво? Излезе един хулиган и показа среден пръст и каза: "Това е поздрав за зам.-директора и го спомена по име", възмути се Каракачанов и показа в ефир жеста.

Поведението на министъра на отбраната бе "уловено" и разпространено от председателя на партията "Няма такава държава" Слави Трифонов. В профила си във Фейсбук той написа, че показването на среден пръст по телевизията от хора, които имат и искат власт, вече се е превърнало в нещо нормално. "Емил Кошлуков, като програмен директор, показа среден пръст по БНТ и след това беше избран за генерален директор на БНТ. Красимир Каракачанов, като вицепремиер, показа среден пръст по Канал 3. Да очакваме ли да стане премиер?" гласи още публикацията.

Facebook logo
Бъдете с нас и във