Банкеръ Daily

Общество и политика

Караянчева към Рашков: Гьобелсова пропаганда и груба полицейщина

"Гьобелсова пропаганда и груба полицейщина" - така Цвета Караянчева от ГЕРБ определи твърденията на служебния вътрешен министър Бойко Рашков, че бившата председателка на Народното събрание е заплашвала директора на ОДМВР – Кърджали заради проверки в горско стопанство.

"Призовавам регионалния директор на ОДМВР – Кърджали да излезе и публично и да заяви дали, как и с какво съм го заплашвала. В противен случай ще приема казаното от вътрешния министър Бойко Рашков за показна наказателна акция срещу мен, която цели да ме дискредитира персонално в навечерието на изборите и да предизвика ескалация на напрежението в региона", заяви Караянчева. "Свидетели сме на чудовищни манипулации от страна на служебното правителство на Румен Радев. На брутална Гьобелсова пропаганда и внушаване на страх у хората в цялата страна, в частност в Кърджалийско, прикрити зад фасадата на купения вот", каза още тя.

"Подобна груба полицейщина, обиски, арести по донос, разчистване на сметки и подгряване на сценария гласове срещу дърва, България не помни от мракобесните тоталитарни времена. На всички, които репресивната машина на Рашков продължава да мачка и преследва, ще кажа – не се страхувайте, няма верига за истината, а истината е на наша страна", завърши кандидат-депутатката от ГЕРБ в свое видеообръщение.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във