Банкеръ Daily

Общество и политика

Кандидатът на ГЕРБ за президент е ясен, обяви Борисов

Ясен е вече кандидатът ни за президент, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Провадия. Той уточни, че кандидатът е познат, но не назова името му.

ГЕРБ не обявяват името на кандидата си, защото нито една партия не го е направила. 

Борисов отново нападна служебното правителство и президента Радев. 

"Временно водим в предварителния вот според четири агенции. Защо е временно? Защото се направиха на ударени и не искаха да броят квитанциите. А сега носят флашки, които се оказват издайнически. Издават как се купуват гласове. Именно учредителят на новите партии Василев взе парите за магистрала "Хемус", за да излъжат пенсионерите и да гласуват за тях", каза бившият премиер.

"Единственият диктатор в момента в България се казва Румен Радев. Той назначава финансовия министър и казва, че ще работи със Спецов. В същото време, освен прикриването на убийство, за което говориха много от страна на Радев, говорим вече и за документирани измами", коментира Борисов.

"Помните ли, когато Радев казваше, че в България няма инвестиции, защото имало корупция? И какво при диктатора Радев и Кирил Петков, цитирам БНБ - рекорден срив на чуждите инвестиции", подчерта Борисов.

Според него увеличението в цените на тока и горивата също в следствие от управлението на Румен Радев.

"Служебното правителство няма изготвен План за възстановяване, а 5 месеца се занимава с това как да вземе на Гешев охраната. С тази актуализация на бюджета, те доказаха, че ГЕРБ е управлявала много добре и е оставила много пари в хазната", добави лидерът на ГЕРБ.

Facebook logo
Бъдете с нас и във