Банкеръ Daily

Общество и политика

Кандидатите на ГЕРБ в Силистра – всеки уникален по свой начин

„Кандидатите познават детайлно заобикалящата ни среда и нуждите на хората в нея. Всеки от тях е уникален по свой собствен начин, а заедно формират непоколебим професионален екип.“

Това обявиха от ГЕРБ - Силистра при регистрирането на листата си с кандидати. Документите бяха внесени от областния координатор на партията Тодор Тодоров и част от кандидатите.
От ГЕРБ - Силистра заявиха, че залагат на утвърдени професионалисти в своите области, хора доказали своите умения и спечелили широко обществено доверие.
Листата с кандидати за народни представители се състои от осем члена - инж. Ивелин Статев Иванов, д-р Мария Димитрова Димитрова, д-р Любомир Минков Минков, д-р Тошко Йотов Цаков, Младен Русинов Минчев, Селим Джавид Садула, Тодор Георгиев Тодоров и инж. Орлин Огнянов Николов.

В Сливен водач на листата на ГЕРБ-СДС е бившият земеделски министър Десислава Танева.
„Листата ни е съставена от хора, за които е важно всяко населено място, всеки човек и всеки проблем. До мен са доказали се личности с много опит и авторитет, и най – вече с желание за работа. Нашите кандидати са представители на четирите общини в областта и познават нуждите на местната ни общност“, заяви настоящият областен координатор на партията Десислава Танева.
Листата се състои от 12 души, като след Десислава Танева следват Мария Белова, Генчо Димитров, Евгени Балев, Чавдар Божурски, Ибрям Мустафов, Христо Борисов е седми, Антон Драганов, Ивайло Енев, Георги Даскалов, Галя Хачадурян, Тодор Георгиев.
Десислава Танева заяви, че кампанията, която ще води ГЕРБ – СДС, ще бъде позитивна и открита, а кандидатите за народни представители ще бъдат сред хората.

Борислава Кирилова

Facebook logo
Бъдете с нас и във