Банкеръ Daily

Общество и политика

Кандидат-депутат е арестуван заради отглеждане на канабис

Кандидат-депутат е задържан при специализирана полицейска операция. Той е арестуван за отглеждане на канабис. За момента от МВР не съобщават името на кандидата и от коя политическа сила е издигнат.

Реализацията е съвместна работа на екипи на ТСБОП и ОДМВР-Сливен. Както вече бе съобщено, на 4 ноември на територията на Сливен е проведена специализирана полицейска операция с цел установяване производството и отглеждане на наркотични вещества, при която в природен парк "Сини камъни" бяха открити засети растения канабис. На място бе установен и задържан 47-годишен мъж от Сливен. След извършен оглед, са иззети 23 растения канабис, инструменти и торове, необходими за отглеждането на растенията. При претърсване и изземване на адреса на задържания бе открита сушилня с изградена вентилация, в която към момента е имало растения. Намерени и иззети са още торове, три метални кутии и 21 стъклени буркани със зелена листна маса.

По случая е образувано досъдебно производство. Уведомена е Софийска градска прокуратура, тъй като е установено, че задържаният е кандидат за народен представител.

Facebook logo
Бъдете с нас и във