Банкеръ Daily

Общество и политика

Калоян Паргов гласува за нова перспектива на столицата

Гласувах за нова перспектива на столицата - властта е в ръцете на хората и нека гласуват свободно за своето бъдеще. Това каза водачът на листата на "БСП за България" и лидер на БСП - София Калоян Паргов след като гласува на местните избори. Той упражни правото си на глас в 61-во ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в ж.к. „Връбница – 2“  (бул. „Ломско шосе“ №186).

Паргов обърна внимание, че днес гражданите трябва да изберат кой да управлява Столична община, районите, селата и чие да бъде мнозинството, което да определя политиките в следващите четири години.

"За това е много важно, използвам възможността да призова хората да упражнят правото си на глас, защото властта е в техните ръце и те определят. Второ, гласувах за една промяна и за една нова перспектива за столицата, за едно бъдеще на София, което де доведе до едно по-високо качество на живот в София и на софиянци. За това гласувах", подчерта лидерът на БСП-София.

На въпрос какви са неговите очаквани от днешния вот, Калоян Паргов заяви: „Очакванията са ми софиянци да преодолеят страха, апатията, недоверието, че един вот може да бъде предрешен, купен, да бъде манипулиран и да излязат и да гласуват свободно за своето бъдеще". По думите му, когато това се случи резултатите ще бъдат по-различни от тези, които някои са наблюдавали през последните 10 години. "Това ми е очакването и надеждата", изтъкна още той.

Facebook logo
Бъдете с нас и във