Банкеръ Daily

Общество и политика

Калин Вельов: Щом съм в листата на ГЕРБ, значи са готови за промяна

Аз съм симпатизант на повечето политики, които ГЕРБ са прокарвали. Това заяви музикантът Калин Вельов, който влиза в битката за депутат в 24-и избирателен район в София от листата на ГЕРБ в интервю за БНР. 

"Контактите ми и съвместната ми работа с ГЕРБ започна назад във времето и след като съм наблюдавал какво се е случвало, смятам, че тук не става въпрос за използване, а става въпрос за нови сили, които да донесат едно надграждане, нова енергия, защото се усеща, че има нужда политиката на ГЕРБ да бъде малко по-отворена към гражданите, има нужда повече да се чува гласът на гражданската квота и има нужда от нови идеи. Самият факт, че аз съм в тази листа и има близо 40% нови лица, означава, че според мен има готовност за промяна", обясни Вельов.

Според него най-големият успех на ГЕРБ са магистралите.

"Магистралите не се ядат, но аз сега пътувам за 3 часа до Бургас с колата си и отривам там, за да имам концерт, с което се храня и си спестявам часове за работа. Друг много голям успех за мен е, че аз наблюдавам как в моя квартал започна бум на строителството, което беше замряло от години, тоест икономически има ръст и се предвижваме в добра посока", допълни музикантът.

Facebook logo
Бъдете с нас и във