Банкеръ Daily

Общество и политика

ИТН в Силистра: Отново сме сами срещу всички

Политическата партия „Има такъв народ“ внесе за регистрация листата си за 20-и МИР - Силистра. Документите бяха предоставени от областния координатор на партията Петър Димитров и част от кандидатите за народни представители.

Водач на листата е Павела Митова – експерт в сферата на сигурността и международните отношения.

„Сигурни сме в успеха на “Има такъв народ” в област Силистра, защото както на национално, така и на местно ниво показахме, че можем да работим за хората и за регионите си. Отново сме сами срещу всички, но най-важното - че сме заедно с избирателите си“, подчерта по време на регистрацията Петър Димитров.

Кандидати за народни представители на ПП „Има такъв народ“ в 20-ти Многомандатен избирателен район - Силистра са Павела Митова, Петър Димитров, Йвайло Иванов, Венцислав Маринов, Мартин Костов,  Калоян Янков и Кристияна Колева.

Политическата партия „Има такъв народ“ внесе в Районната избирателна комисия (РИК) в Благоевград кандидатската листа за предстоящия парламентарен вот на 2 октомври. 

Водач на листата в Благоевградско е Станислав Балабанов, следван от Иван Кючуков. Третата позиция е за Станислав Богдански, който входира листата в РИК-Благоевград. Листата е с 11 кандидати за народни представители. След първите две позиции, предложенията за кандидати за депутати на „Има такъв народ“ са хора от областта, уточни областният координатор на партията Станислав Богдански. 

Богдански коментира, че нагласата на партията е да получи добър резултат на предстоящите избори. Народът да оцени действията на партията, които, аз вярвам, че са в негов интерес до този момент, и да се представим добре, каза още Станислав Богдански.

След водача Станислав Балабанов следват Иван Кючуков, Станислав Богдански, Димитрина Николова, Гълъбица Спахиева-Мачкова, Фикрет Гегов, Георги Бучков, Атанас Атанасов, Шериф Ходжов, Илиана Маринова и Христинка Иванова.

"Има такъв народ" регистрира листата си с кандидат-депутати за Кюстендил. Водач е бившият депутат Снежанка Траянска. "Заложихме на образовани и успешни кандидати. Ще водим позитивна кампания, както и досега. Ще се срещаме с вас, жителите на Кюстендилска област, ще водим разговори. Надяваме се да бъдем разбрани и да спечелим доверието ви отново", заяви Снежанка Траянска. В листата са включени осем кандидати - Снежанка Траянска, Живка Железова, Катя Димитрова, Милен Георгиев, Димитър Джоргов, Спас Ильов, Марио Янев, Владимир Тимев.

Борислава Кирилова

Facebook logo
Бъдете с нас и във