Банкеръ Daily

Общество и политика

„Интернет общество – България” с разговор за тревожната обстановка с COVID-19

Днес, на 2 август, след като изпратихме юли месец с рекордна смъртност от COVID-19 – над 150 жертви само за последните 31 дни, „Интернет общество – България” организира разговор за тревожната епидемиологична обстановка в страната.

На интернет страницата на организацията във фейсбук от 21.00 часа ще може да проследите на живо разговора между двама души, които не са типичните анализатори по темата – микробиолози или епидемиолози. Това са Петър Велков - експерт по управление на кризи, координатор на COVID-19 доброволците към Военномедицинска академия и Столичната Районна здравна инспекция и д-р Лъчезар Томов - учен и преподавател по информационни технологии и математика в НБУ и ЧОУ „Томас Едисън”.

Двамата са готови да отговарят на въпроси, които може да напишете на интернет страницата - „Среща-разговор за COVID-19 и България”. 

Модератори на срещата ще бъдат Христофор Караджов, който е журналист и преподавател във Факултета по журналистика и комуникации в Калифорнийския щатски университет, и Георги Киров – член на Управителния съвет на „Интернет общество – България”.

Facebook logo
Бъдете с нас и във