Банкеръ Daily

Общество и политика

Имам право да притеснявам политиците денонощно, твърди мъжът, заплашвал Нинова и Радев

Кандидатът за държавен глава от последните президентски избори Кемил Рамадан е авторът на заплахите, отправени към Корнелия Нинова и Румен Радев чрез SMS-и. 

„Когато един политик не си върши работата, аз имам право да му се бъркам в нещата и да го притеснявам денонощно. И не само аз, а всички български граждани”, категоричен бе бизнесменът, който беше гост в студиото на Нова телевизия. Той обясни постъпката си, заради която прекара и известно време в ареста.

Той прибегнал до писане на текстови съобщения, след като лидерът на БСП Корнелия Нинова неколкократно не отговорила на обажданията му.

„Тези хора трябва да се опомнят, защото са се самозабравили”, коментира още Рамадан.

Преди няколко дни той заяви, че политическите му убеждения са консервативни и десни. 

Кемил Рамадан поддържа собствен блог. В него се изкава по различни теми - от урана във водата на редица хасковски села, до предизборната кампания за парламентарните избори.

За изборите той твърди, че всички партии обещават на народа пари за пенсии и заплати, но не казват откъде ще ги вземат - от по-високи данъци, с които ще задушат дребния и среден бизнес. "Днешните политици са продажници, а не патриоти! Партиите, които управляват са мафиотски организации, които източват България", твърди Рамадан в блога си. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във