Банкеръ Daily

Общество и политика

Илияна Йотова посочи, че древна държава като нас трябва да има достойна столица

Вицепрезидентът Илияна Йотова упражни правото си на глас в Професионална гимназия по фризьорство и козметика „Княгиня Евдокия" в София.

„Днес е много хубав ден, защото от него зависи дали ще живеем в града, в който решава нашите проблеми или ще живеем в град, който ни създава проблеми на нашите жители и граждани. Гласувах за това софиянци и младите семейства да имат детски градини за децата си, а не децата им да се избират за детски градини по жребии", каза Йотова след като пусна бюлетините си.

"Гласувах за това младите хора да имат кариера и бъдеще в този град. Гласувах за това, когато дойдат наши чуждестранни гости, да кажат: „Ето това е една истинска европейска столица“, допълни вицепрезидентът.

По думите й тя е гласувала също за това нашите бащи, майки и дядовци и баби да живеят в града, който е удобен за тях, за да живеят достойно старините си. "Гласувах за това София да се споменава като една от най-развитите столици не само в Европа, но и в целият свят, защото го заслужаваме", посочи Илияна Йотова. Вицепрезидентът посочи, че древна държава като нас трябва да има достойна столица.

Facebook logo
Бъдете с нас и във