Банкеръ Daily

Общество и политика

Илиян Василев : До довечера очаквам снимка как Христо Иванов яде дете

Започнаха фейковете срещу Христо Иванов. Значи много, ама много са го закъсали. Отначало беше че от години работят с Възраждане на Копейкин. След това че заедно спретнали театрото с Доган на Росенец. Сега пък се разпространява един фейк със СМС. До довечера очаквам снимка как Христо яде дете.
Отчаяние е другата дума. И сигнал че Борисов и Пеевски няма да се спрат пред нищо. Това написа на страницата си във Фейсбук анализаторът Илиян Василев. 

"ПИК и Блиц са класици и достоверността на това което пиша е нулева. Както и доверието в тях. Да пишат. Ако трябваше да реагирам всеки път когато му плюеха досега трябваше да не мога да работя друга работа", написа Василев. 

По-рано съпредседателите на "Демократична България" Христо Иванов и ген. Атанас Атанасов  поискаха оставката на министъра на вътрешните работи Младен Маринов и предупредиха, че в противен случай симпатизантите на организацията ще се съберат пред МВР тази вечер.

Протестът ще бъде днес от 18 ч. пред Министерството на вътрешните работи с искане за оставката на министър Маринов.

"Още днес настояваме вътрешният министър да подаде оставка. Ако той не подаде, министър-председателят да му я вземе и да я внесе в парламента. Между другото, къде е този вътрешен министър, да не би да се е скрил в хотел "Амбасадор", защото той там често ходи", заяви Христо Иванов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във