Банкеръ Daily

Общество и политика

Ицо Хазарта към ГЕРБ: Не сте за среден пръст, а за килия

Депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров, по-известен с псевдонима Ицо Хазарта, коментира във Фейсбук профила си неприличния жест, който доведе до скандал в Народното събрание през изминалата седмица. Тогава Хазарта показа среден пръст на депутатите от ГЕРБ и си направи селфи.

В началото на публикацията той посочва, че сега не би постъпил по същия начин. "Има един метод, по който човек лесно разбира дали е постъпил правилно. Казваш си: ако мога да върна времето назад - бих ли направил това отново? Честно казано - отговорът е "не", пише депутатът. Той допълва, че парламентът е място,където са работили велики българи и в този смисъл не е подходящо за подобни жестове. "Обаче нещо много странно се случва вече трети ден. В петък се разходих пеша из центъра на София, а после и в "Люлин". Отидох до Слънчев бряг, а вчера минах през Пловдив. Не помня откога не съм получавал толкова поздравления, прегръдки и ръкостискания. И всеки, абсолютно всеки ми казва едно и също - малко им е на тия", допълва Петров.

Той завършва публикацията си с: "Не сте за среден пръст. За килия сте – дълго и продължително да я гледате отвътре и да опознаете интериора. А дотогава - слезте от служебните коли и се разходете между нормалните хора, ама без НСО. Вярвам, че ще ви поздравят подобаващо."

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във