Банкеръ Daily

Общество и политика

И Рада Коджабашева напусна Бареков

Още един напусна партията на Николай Бареков "България без цензура". Това е заместник-председателят на партията Рада Коджабашева. Тя е направила това още на 15 декември, но официално го обяви на страницата си във Фейсбук вчера.

В него пише, че е пуснала заявлението си за напускане на "България без цензура" още на 15 декември и е искала да информира обществото за това, но от уважение към Коледните и Новогодишни празници е изчакала до сега.

Коджабашева пожелава на всички, които се занимават с политика и управление на хора да овладеят поне три неща – да са точни на срещите, да изпълняват обещанията си и да уважават партньорите си.

"Ще продължа да защитавам моите политически идеи, в които вярвам, че ще променят разговора в България от “Хип – хопът ми е по- добър от хип – хопа ти” към задълбочени консултации и реални действия за възстановяване самочувствието и мощта на Българската държава и народ.

Бъдете здрави и щастливи, и Бог да пази България и българския народ!", завършва тя.

Тя е поредната, която напусна партията на Бареков, след като през декември четирима депутати обявиха, че вече не са част от "България без цензура", но остават в парламента като част от "Български демократичеен център". 

Малко преди това партията на Бареков напусна и дясната му ръка - Росен Петров. 

Самият Николай Бареков подаде оставка като председател на председателския съвет на Коалиция от партии "България без цензура", която се яви на парламентарните избори и излъчи парламентарната група "Български демократичен център".

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във