Банкеръ Daily

Общество и политика

И ОДМВР-София вече е с нов директор

Със заповед на министър Бойко Рашков от днес за директор на ОДМВР-София е назначен старши комисар Георги Тотков, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Той бе представен пред състава от заместник-министър Венцислав Катинов и и.д. главния секретар на МВР гл. комисар Стоян Темелакиев.

Ст. комисар Тотков е с дългогодишен професионален опит в системата на вътрешното ведомство, заемал е различни ръководни длъжности, сред които и заместник-директор на ОДМВР-София, а до настоящия момент е ръководил сектор „Координационен център за противодействие на незаконната миграция“ в отдел „Противодействие на незаконната миграция“ при ГДГП. Досегашният директор на областната дирекция Николай Спасов е преназначен на длъжност началник отдел в ГД „Гранична полиция“.

По-рано днес със заповед на министър Бойко Рашков за директор на СДВР е назначен старши комисар Антон Златанов.

Той бе представен пред състава от заместник-министър Енчо Мирчев. На срещата присъства и и.д. главният секретар на МВР гл.комисар Стоян Темелакиев.

Ст.комисар Златанов е дългогодишен служител на МВР, а от септември 2015 г. до момента той е заместник-директор на СДВР.

Досегашният директор на СДВР Георги Хаджиев е преназначен за началник отдел "Физическа защита на лица" в Главна дирекция "Жандармерия и специализирани операции и борба с тероризма".

Facebook logo
Бъдете с нас и във