Банкеръ Daily

Общество и политика

Христо Стоичков кани чуждeстранни туристи на почивка в България

Христо Стоичков е един от новите посланици на туристическа дестинация България. Легендата от САЩ’ 94 засне видеообръщение за румънско лайфстайл предаване. В него Стоичков се обръща с покана към румънските туристи за посещение на страната ни през предстоящия летен сезон.

„Знаете колко сме гостоприемни, винаги сте добре дошли в България. Бил съм много пъти в Румъния и знам как ме посрещате, затова тази година ви очакваме на нашето Черноморие“, казва огромният талант и носител на най-престижните футболни награди.

Освен на летните курорти Стоичков акцентира на разнообразните туристически продукти, от които може да се възползват българските и чуждестранни гости – спа и балнео процедури, гурме и винен туризъм. Той обръща внимание и на зимните възможности за почивка в курортите ни.

Целта на кампанията е да засили и поддържа видимостта и присъствието на България на най-важните целеви пазари, генериращи туристи. Личността на Христо Стоичков е от световна величина и носи така търсената добавена стойност към провежданите от Министерство на туризма рекламни активности. Видеото е заснето безвъзмездно.

Facebook logo
Бъдете с нас и във