Банкеръ Daily

Татяна Султанова - водачът на листата "Продължаваме Промяната" в Сливен:

Хората да изберат - стари политици или нова България

Водачът на листата за област Сливен на „Продължаваме Промяната” Татяна Султанова регистрира в Районната избирателна комисия кандидатите за народни представители на коалицията.
"Вярваме, че с този състав на листата, с лицата си и с нашата кауза, избирателите в нашия регион ще видят себе си и промяната,“ която искат да се случи, коментира Султанова, която бе народен представител в 47-ото Народно събрание.
„Ще водим честна и открита кампания, обърната към хората, за да могат те да направят информиран избор - дали да изберат старите политици и старите политики на прехода, или заедно да направим така, че да живеем в една просперираща и нова България, допълни Татяна Султанова.

Тя посочи, че сред кандидатите са уважавани хора - бившият областен управител Веселин Вълчев, лекари, финансисти, икономисти, художници, предприемачи.
Кандидат-депутатите на "Продължаваме Промяната" за 21 МИР-Сливен са: Татяна Султанова - Сивева, Веселин Вълчев, Мирчо Стоянов, Петър Бурнев, Атанас Деливичев, Диньо Добрев, д-р Мария Ненчева, Мартин Маринов, Елена Стоянова, Захари Захариев, Деян Вълев.

Борислава Кирилова

Facebook logo
Бъдете с нас и във