Банкеръ Daily

Общество и политика

Гроздан Караджов - водач на ИТН в Хасково

Бившият министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов води листата на "Има такъв народ" в Хасково. Партията регистрира осем кандидати за участие в парламентарния вот на 2 октомври.

Втори е депутатът от 29-МИР – Хасково в миналото НС Силви Кирилов, а на трето място е координаторът на ИТН за региона Петко Кущирев.

Проблем, който веднага бих се заел да решавам, е околовръстното шосе на Хасково. То трябва да е с магистрален габарит. На България липсват магистрали север – юг, с които да свържем Букурещ с пристанището Александруполис, а Хасково ще бъде на пътя на такава магистрала, която коренно ще промени облика на града, каза Караджов. Той посочи и проблема с режима на водата в областта, както и лошото ѝ качество.

В листата на ИТН за област Хасково след Гроздан Караджов са Силви Петров, Петко Кущирев, Силвия Бакърджиева, Данаил Вълков, Недялко Недялков, Николай Русенов, Александър Илиев.

Избирателите за пореден път ще докажат, че ПП „Има такъв народ“ (ИТН) заслужава присъствието си в управлението на държавата, защото тя има нужда от честни висококвалифицирани и отговорни личности, които да заемат позиции и да правят така, че животът в България да се подобрява. Това каза областният координатор на партията и водач на листата на ИТН за 18 МИР – Разград Мария Господинова след регистрацията на политическата сила в Районната избирателна комисия днес. Тя посочи, че от партията ще останат последователни в действията си, които според нея са доказали през изминалите месеци. 

ИТН в Разград се явява с листа, съставена от хора от региона, за които са важни местните проблеми, каза Господинова.  Водачът на листата заяви, че залагат на спокойна, позитивна и толерантна кампания.

Мария Господинова е инженер, има собствен бизнес в Разград. Тя обясни, че приема номинацията си за водач на листата на ИТН в Разград като отговорност и ще даде всичко от себе си.

След нея място в листата заема Мартин Капралов от Лозница. Трета е Нина Тодорова от Кубрат. Четвъртото място е за Иван Иванов от Завет. Шести и седми са Владислав Василев от Исперих и Георги Иванов.

"Има такъв народ" регистрира в РИК-Стара Загора листата си с кандидати за народни представители за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 октомври за 27-ми Старозагорски МИР.

„Целта ни е да обясним на хората, които са гласували за нас на предишните избори, както и на тези, които сега смятат да гласуват, както и на тези, които още не са избрали на кого да дадат гласа си - срещу „Има такъв народ“ се изля доста организиран негативизъм и бяха направени опити с участието или неучастието на ИТН да бъдат обяснени всички неуспешни моменти в работата на правителството. Ние искаме да обясним какво точно се е случило в 47-то Народно събрание и че ние не сме отстъпили от нашите принципи по никакъв начин“, каза пред БТА водачът на листата Ивайло Вълчев.

Той обясни, че ще заложат на кампания, в която да са близо до хората и да чуят проблемите им. „Изборите за Народно събрание и влизането в политиката не е цирк или театър“, заяви Вълчев.

В листата на "Има такъв народ" за 27 МИР-Стара Загора след Ивайло Вълчев следват Деляна Иванова, Тихомир Тенев, Живка Железова, Георги Димитров, Иван Иванов, Владимир Радков, Антон Загорчев, Петьо Ценов, Николай Колев, Кристиана Динева, Иванка Милева, Димитринка Пенчева, Красимир Николов, Ружа Андролова, Халил Тунти, Стамен Ведричков и Христомир Видолов.

Партия "Има такъв народ" регистрира листа от 12 кандидат-депутати в Русенско - с водач Ива Йорданова-Рупчева, за предстоящите парламентарни избори на 2 октомври тази година. Това съобщи председателят на Районната избирателна комисия в Русе Милена Хинкова. 

След Ива Йорданова-Рупчева са Александър Александров, Татяна Нахабедян-Минчева, Ивелин Мащков, Николай Чанев, Стойчо Минков, Илиян Илиев, Илиян Игнатов, Явор Радев,  Цанислав Симеонов, Тихомир Колев, Мартин Илиев.

Борислава Кирилова

Facebook logo
Бъдете с нас и във