Банкеръ Daily

Общество и политика

Градският съвет на БСП – София избра ново Изпълнително бюро

Градският съвет на БСП – София избра ново Изпълнително бюро. Структурата и съставът му са предложени от председателя на ГС на БСП – София Иван Таков.

Новото Изпълнително бюро е от 17 члена, от които 4-ма заместник-председатели и 3-ма секретари.

Иван Пешев е заместник-председател по партийната и организационната дейност. Милка Христова е заместник-председател с ресор „Местна политика“. Диана Тонова е заместник-председател „Публични политики“. Марин Пенков е заместник-председателят, който ще отговаря за финансово-стопанската дейност.

Жельо Бойчев е секретар „Коалиционна политика“. Цветелин Софрониев е секретарят, който ще отговаря за идеологията. Петко Димитров е секретар с ресор „ Младежки дейности и доброволчество“.

Останалите членове на ИБ на БСП – София и техните ресори са: Николай Велчев – синдикални организации; Николай Николов – неправителствени организации; Димитър Кунов – общинска икономика; Михаил Ставрев – социални дейности; Надежда Мидюрова – обучения; Анна Славова – здравеопазване; Тони Попов – изборни дейности; Станислав Младенов – пропаганда и агитация; Милко Панов – крайградски райони.

10 от членовете на ИБ на БСП - София са председатели на Районни съвети на БСП в столицата, 8 са общински съветници, 1 е зам.-областен управител на София град, 3-ма работят в държавни и общински дружества и организации.

9 от членовете на Изпълнителното бюро са на възраст до 40 г.

Facebook logo
Бъдете с нас и във